Contactează-ne: 0745 030 230

Transport GRATUIT la comenzi peste 300 lei!

Suport in alegerea produselor
Răspunsuri utile

La cele mai comune întrebări

PASSPARTU.RO este o firmă care se bazează pe tehnologie deci își desfășoară activitatea exclusiv în mediul online. Nu există un punct de lucru cu publicul. Toate comenzile se porcesează prin site sau telefonic și se expediază prin firme de curierat. Adresa sediului social o regăsiți în pagina despre noi și în pagina de contact.

Ne străduim ca în descrierea produselor să oferim toate informațiile necesare achiziționării lor, la fel ne străduim ca imaginile să fie cât mai explicite și reale. Dacă totuși e nevoie ca un produs să fie returnat vă rugăm să ne contactați cu un reply la mesajul de comandă sau la adresa de email contact@passpartu.ro.

În contul de utilizator se poate edita orice informație privitoare la datele dumneavoastră. Dacă totuși există o comandă în curs, căreia doriți să îi modificați datele vă rugăm să ne contactați telefonic.

La fiecare fază a procesării comenzii veți primi din partea sistemului nostru un mail în care primiți detaliile necesare. La expediere veți primi numărul AWB necesar urmăririi sale la firma de curierat.

Pagina de contact conține toate datele necesare pentru a ne contacta. De asemeni vă stăm la dispoziție prin rețelele de socializare. Metoda preferată rămâne emailul iar pentru urgențe telefonul.

Codul de reduceri poate fi aplicat în pagina de finalizare a comenzii în rubrica ”cod de reduceri” sau rubrica ”cupon” după caz.

Deocamdată piața noastră de desfacere e doar în România. Vom fi bucuroși să vă anunțăm  când extindem livrările și în alte țări.

Orice cupon de reducere e valabil 6 luni dacă nu e specificat al termen. În cele 6 luni puteți aplica cuponul. La expirare el nu își va mai produce efecte.

Ai nevoie de ajutor sau informații?

Trimite-ne un mesaj