Contactează-ne: 0745 030 230

Transport GRATUIT la comenzi peste 300 lei!

Suport in alegerea produselor

Garanție

Garanție

Toate produsele comercializate de PASSPARTU.RO SRL sunt însoțite de factură și certificat de garanție valabil pe o perioadă de 30 zile.

Lipsa certificatului de garanție trebuie anunțată în maximum 48 de ore de la primirea produsului pe adresa contact@passpartu.ro. Sesizările ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Pierderea certificatului de garanție sau a facturii duce la pierderea garanției. Nu se elibereaza duplicate pentru certificatul de garanție.

CERTIFICAT DE GARANŢIE

Toate produsele Passpartu sunt lucrate prin metode artizanale tradiționale de prelucrare a pielii, în confecționarea acestora fiind folosite materiale naturale, prelucrate manual. De aceea, produsele din piele naturală pot prezenta particularități legate de culoare şi de textură și anumite neregularități, ce nu trebuie considerate defecte, ci semne distinctive care dau valoare şi identitate fiecărui produs.

Garanţia reprezintă certitudinea calităţii produselor comercializate de S.C PASSPARTU.RO SRL şi se aplică oricărui produs achiziţionat prin intermediul www.passpartu.ro

Drepturile cumpărătorului sunt asigurate în conformitate cu Legea 449/2003 actualizată în 2008, privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, Legea 296/2004, republicată în 2008, privind codul consumului, Ordonanţa nr. 21/1992 actualizată în 2008, privind protecţia cumpărătorilor şi Ordinul nr. 72/11.03.2010, privind măsurile de informare a consumatorilor.

Păstraţi factura fiscală primită la cumpărare pentru eventualele reclamaţii de calitate care pot fi adresate magazinului nostru, în perioada de garanţie. Modalitatea prin care se asigură consumatorului garanţia este repararea sau înlocuirea produsului (dacă acesta nu poate fi reparat), iar dacă aceste lucruri nu sunt posibile, restituirea contravalorii. Termenul de garanţie este de 30 zile de la data livrării produsului, pentru deficienţe neimputabile consumatorului. Garanţia va fi asigurată în cel mult 20 zile calendaristice de la data sesizării.

În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul. Genţile şi poşetele comercializate de societatea noastră sunt concepute ca accesorii de modă. Greutatea admisă pentru poşete este de până la 1 kg, iar pentru genţi de până la 3 kg. Pentru o utilizare îndelungată şi în cele mai bune condiţii respectaţi instrucţiunile de întreţinere de mai jos.

MOD DE ÎNTREŢINERE:

Condiţia esenţială pentru un tratament adecvat de îngrijire a pielii este curăţarea de suprafaţă cu o cârpă moale şi uscată. Produsul se va depozita în încăperi uscate şi aerisite. În timpul utilizării, evitaţi supraîncărcarea genţilor.

Toate tratamentele pentru îngrijirea pielii trebuie efectuate cu multă precauţie. Înainte de aplicarea pe întreaga suprafaţă, orice produs de întreţinere se va testa pe o suprafaţă mică, într-o zonă mai puţin vizibilă.

La îngrijirea pielii nu se vor utiliza agenţi de curăţare agresivi (de exemplu, pentru îndepărtarea petelor nu se vor utiliza solvenţi, terebentină, polish pentru mobilier sau alte substanţe neadecvate).

Pentru o bună întreţinere nu expuneţi produsul perioade îndelungate la umezeală, umiditate sau lumină solară intensă. Factorii de mediu pot deteriora ireversibil pielea. Uscarea se va face lent, la temperatura camerei, departe de orice sursă de caldură.

Pentru curăţarea petelor uscate de murdărie se va utiliza o cârpă moale, umezită într-o soluţie de apă calduţă în care s-a dizolvat puţin săpun cu ph neutru. Se pot curăţa suprafeţe mari de piele, dar se va evita udarea pielii în profunzime!

CONDIŢIILE ÎN CARE GARANŢIA DEVINE INAPLICABILĂ SAU NULĂ:

  • Uzura morală şi uzura fizică normală a produsului;
  • Decolorarea produsului sau a unor părți componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă etc.);
  • Deteriorări ale produsului în urma unor calamități (foc, cutremur, inundație, trăsnet etc.), accidente consecvente sau întâmplătoare, incendiere sau furt;
  • Defecte produse de transportul, manipularea și depozitarea în condiții improprii (temperatură și umiditate excesivă, șocuri termice – variații de tip cald/ rece, imersare etc.);
  • efecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului și/ sau în condiții improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat și proiectat;
  • Utilizarea produsului, fără acordul prealabil al producătorului, în scop profesional (de exemplu distribuție corespondenta etc.) și/ sau pentru un regim de utilizare sever sau intensiv, de tip industrial;
  • Intervenția, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului;
  • Deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de șocuri mecanice (rupere, agățare, lovire, zgâriere etc.), animale de companie, rozătoare și alți dăunători;
  • Întreținere defectuoasă (curățarea folosind metode sau produse neadecvate);

În cazul în care produsul cumpărat prezintă un defect, în perioada de garanție, respectivul produs se returnează pentru constatare. În acest sens va rugăm să scrieți un mail la adresa contact@passpartu.ro sau să ne contactați la 0745030230, pentru a stabili toate detaliile returului. Garanția se oferă numai după constatarea deficiențelor. În cazul în care nu sunteţi de acord cu condițiile acestui Certificat de Garanție, aveți dreptul de a returna produsul în termen de maxim 24 de ore de la achiziționare/livrare, cu condiția ca acesta să fie returnat în ambalajul original și să nu prezinte urme de utilizare.

Orice reclamaţie va fi însoţită de o copie a facturii şi de certificat de garanţie in original.

NU SE CONSIDERA DEFECT DE FABRICAȚIE, CA URMARE NU FAC OBIECTUL ACORDĂRII GARANȚIEI

Particularități ale pieilor naturale: nervuri, mici diferențe de culoare, semen caracteristice și neregularități – tocmai acest lucru arata autenticitatea și calitatea pieilor din care sunt confecționate produsele Passpartu.

Mici neregularitati si imperfectiuni ale produselor sau ale partilor confectinate manual.

Pieile care au fost ceruite si lustruite manual, in acest caz pielea continua sa se uzeze în mod natural – escoriatile de culoare de la suprafața pieilor reprezinta un efect intenționat care are loc doar după purtare și tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.

DECLARAŢIE DE CONFORMITATE:

Prin prezenta, noi SC PASSPARTU.RO SRL cu sediul in Medias Strada Avram Iancu nr 18A ap 22 garantăm şi declarăm pe propria răspundere, conform prevederilor Art. 4 din Hotărârea de Guvern Nr. 1022/2002, privind regimul produselor şi serviciilor care pot pune în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii şi protecţia mediului, că produsele noastre nu pun în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului şi sunt în conformitate cu normativele în vigoare.